Sista dagen i november

Hej gullisar.

Mår ni bra? Tänk att första advent redan är förbi och att december gör entré imorgon! Sista månaden på 2021. Sista månaden att vända ett kanske jobbigt eller tråkigt år till någonting bra. Eller försöka bibehålla allt det bra från året ända in nästa. Jag ska ärligt säga att detta året hittills har varit ganska omtumlande och utmanande rent psykiskt,, samtidigt som det varit fint på många sätt också. Så jag hoppas ändå att december ska bjuda på en liten vändning men helt ärligt, vem vet vad som väntar runt hörnet? Jag menar nu blir jag ju tvåbarnsmamma vilken dag som helst. Alltså TVÅ barn. Jisses, allt kan hända haha.

På tal om det så är det ungefär bara exakt det som cirkulerar på hjärnkontoret just nu – att föda barn. Jag gjorde min andra hinnsvepning imorse och hade höga förhoppningar, men nä, nu sitter vi nu här kl 20.30 framför Julen med Ernst och väntar otåligt på minsta lilla tecken. Vaknar varenda morgon och tänker fan, inte inatt heller då. Jag kan typ räkna hur mycket jag googlat om graviditeten på en hand under dessa nio månader, fram till nu sista veckorna. Nu googlar jag grejer om förlossning och värkar typ en miljon gånger om dagen haha. Och är ju beräknad på fredag så har inte ens gått över tiden än. Tålamodet är totalt obefintligt, ja.

Enligt barnmorskan är jag öppen 3 cm redan, men jag har inga värkar och livmodertappen är inte helt mjuk än så då får man ju försöka hjälpa till på traven tänker jag? Så nu ska jag göra x antal squats för att försöka kicka igång det här (Adam tjatar att jag ska gå upp och ner i trapphuset men känns lite overkill?). Så förlåt till alla er som inte är så intresserade av att läsa om graviditet, barn, förlossning osv men jag har inte så mycket mer att ge just nu. Be patient with me <3  Puss på er bästa bloggisarna.

Här kommer iafl en instagram-reels på världens godaste arraksbollar! Ni MÅSTE (måste, måste måste!!) testa. Mmm.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Amanda Jenninger (@amandajenninger)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *