Earlybird

Godmorgon! Eller ja, för mig har det varit morgon länge nu, jag vaknade nämligen 03:15 idag. Låg kvar i sängen länge, försökte somna om, började scrolla i mobilen, gick upp och åt två knäckemackor, la mig igen.. och så vaknade Stella strax innan 06. Då var jag ju relativt pigg och hon också, så vi smög upp och i vanlig ordning så sa hon ”kaka” (majskaka) och ”bamse” (betyder oftast att kolla på bamse men ibland tv generellt haha).

Så vi kröp upp i soffan, tände julstjärnan som vi hängde upp i fönstret igår till Stellas förtjusning och när utbudet på SVT play dök upp så landade morgonens program i Mysteriet på Greveholm, som vi tittat på de senaste dagarna. Hur mysigt att hon älskar det? Själv får man ju en nostalgitripp utan dess like.

Vi satt uppkrupna i soffan länge och bara gosade. Så mysig start på dagen att bara sitta där med henne i famnen, nyvaken och rufsig, och stryka henne över håret medan hon babblade på om allt hon såg på tv:n. Att inte heller känna någon stress eller plikt att behöva göra någonting annat, och med vetskapen att jag skulle kunna få några fler timmars sömn när hon ska till föris. Vill verkligen njuta av och vara närvarande i alla våra stunder tillsammans nu innan vi har två småttingar som behöver lika mycket uppmärksamhet<3

Föresten så höll jag på att tappa hakan igår när jag insåg att det är första advent på söndag? Jag har varit så inställd på förlossningen nu att jag helt missat det – därav den upphängda julstjärnan och var såklart också tvungen att handla saffransbullar på vägen hem. Är egentligen sugen på att baka egna, men jag har varit så virrig i köket det senaste att jag inte vet om jag vågar ta tag i det projektet haha. Å andra sidan har jag ju X antal oplanerade dagar framför mig nu så det kanske vore något ändå… men för nu ska jag försöka sova ett par timmar till. Puss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *