Snapshots från helgen

Fredag morgon och jag startade dagen med scrambled eggs och majskaka med avokado.
Stella fick vara hemma från föris för att hon hade lite feber (pga vaccin) men jag bestämde mig för att sminka mig trots vår hemmadag. Ibland är det välbehövligt att få känna sig lite piffig ju! Stella hjälpte till såklart.
Sen promenerade vi till Alvik och köpte en fredagsbukett.
.. och så tog vi bussen hem till Stellas förtjusning. Vi har uppförsbacke hela vägen hem (15 min promenad) och min foglossning + gravidkula pallar liksom inte det med vagnen längre haha.
Mys!
Stella och Siri tog en nap och kort därpå joinade jag dom. Min dagliga lur är guld <3
Sen myste vi hela eftermiddagen.
Och när plutten somnade för natten plockade vi fram chark. Det är inte mycket man kan äta som gravid men bara det finns Gryere på brickan så är jag mer än nöjd!
Drack gott alkoholfritt vin från Oddbird MEN drömde mig bort till dagen jag kan ta mig ett glas riktigt vin igen. Tålamooood…
Lördagen kom och morgonhumöret på den här damen var på topp
VId lunch lagade och plåtade jag ett recept för FORNI som sedan fick agera lunch. Coming soon!
Sedan sprang tiden iväg som alltid när man har barn. Man tänker ”shit, nu har jag x antal timmar att göra xxxxx” sedan hinner man knappt hälften ändå. Men jag hann precis piffa till mig och springa iväg för födelsedagsfirande.
För denna donna som fyllde 30 år! Milly bor i Paris och vi har inte setts på evigheter, därför var det så kul att jag kunde vara med och fira hennes stora dag! Min kväll slutade dock betydligt tidigare än resten av gängets hehe. Om jag längtar efter en utekväll? Svar ja.
Jag, Lisa och Milly <3 Blev en så härlig kväll med ett ännu härligare tjejgäng.
På söndagen var det fars dag och jag fixade brunch + handlade bullar från konditoriet. Hur mycket älskar man inte så här mysiga bagerier fyllda med doften från vackra nybakade skapelser?
Kom hem till dom här två och så myste vi hela förmiddagen. Resten av dagen blev det utflykter till min syster och Adams bror men hann inte ta en enda bild. Det blev iallafall en pangsöndag på alla plan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *