29 dagar till BF

God morgon vänner.

Eller ja, säger man god morgon kl 10.30? Kanske inte, men jag åt precis frukost efter att ha lämnat S på förskolan så morgonkänslan är ett faktum. Har satt på en mysig spellista, tänt ljus, slagit på aromadiffusern och ställt fram en stor kanna vatten med citron bredvid datorn. Ska beta av en del jobb, sedan försöka ta mig ut på en kort promenad och så jobba vidare efter det. November verkar bli min mest fullspäckade jobbmånad sedan Stella började på förskolan! Mycket olika uppdrag och förutom artiklar för FORNI så är det en salig blandning med fokus på sociala medier och copy. Mycket roligt!! Också lite stressande, i och med att bebis ändå kan komma när som helst. Vill bara beta av precis allt så snabbt jag orkar, så att jag får någon vecka att bara vara innan förlossningen. Typ titta på serier, baka och bara mysa helt utan några måsten.

Bebis har vänt sig med huvudet nedåt sedan nån vecka tillbaka och trycket börjar bli rejält påtagligt, samtidigt som en molvärk i magen har börjat infinna sig (främst på nätterna). Så känslan i kroppen är helt klart att det börjar närma sig BF. Vilket det ju också gör, för igår var det exakt en månad kvar till BF. Rent psykiskt har någonting börjat skifta i mig nu och ett lugn har svept fram de senaste veckorna. Jag känner mig redo att genomgå förlossningen och ännu mer redo att möta min bebis. Det finns inga rädslor eller stress, bara längtan och nyfikenhet på allt som väntar. Småler för mig själv när jag tänker på det för det är ingen självklarhet att känna det lugnet, speciellt inte efter alla rådande omständigheter som har uppdagats på förlossningsavdelningar i Sthlm den senaste veckan – och såklart på Danderyd som vi har valt. Men vet ni vad, jag kan inte påverka det för fem öre, det enda jag kan göra är att lita på att allt går precis som det ska och det är precis vad jag gör. Kanske naivt, men tänk vilken sinnesro man får genom att bara acceptera vad som är istället för att gå runt med oro i kroppen.

Nu tillbaka till jobbet så hörs vi snart igen! Önskar er världens härligaste torsdag <3

Morgnar <3 är föresten så mycket mindre svullen i ansiktet den här graviditeten, tror 100 % att det beror på att jag göra gua sha massage varje morgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *