Min fredag i bilder

Innehåller annonslänkar via Apprl och Adtraction
Lagom groggy när klockan ringde 05:30 men som alltid känns det lite skönt att komma upp tidigt och göra sig i ordning för någonting. Sminkade mig med några av mina nya favoriter från Lancome: Teint Miracle foundation // Teint Idole concealer // Lip plumper och såklart LIVETS MASCARA som jag använt i snart ett år.
Startade dagen med frukost tillsammans med Womensync! Tjejerna hade bjudit in till lanseringen av deras produkt Chicca Roast (koffeinfritt alternativ till kaffe!) och det blev en superfin stund på dagen med massa bra samtal med andra hälsointresserade.
Två superladies! Sara och Susanna. Jag skrev en artikel med dom som finns att läsa HÄR där vi går in på kvinnohälsa och att anpassa livet efter sin menscykel. Så otroligt spännande ämne som alla kvinnor borde läsa in sig på.
Efter eventet skyndade jag till dagens dubbla körlektion. Första veckan är CHECK. Och min körskolelärare, som btw är så jäkla grym, gav mig sån självförtroendeboost när han sa att han tyckte min utvecklingskurva var imponerande under veckan. Yey yey yey!
Väl hemma var jag såååå trött. Slängde i mig lunch och städade undan kaoset från morgonen innan jag strosade ner mot föris för att hämta Stella.
Adam skulle åka med henne ner till Småland över helgen så jag ville hämta, så  att jag kunde pussa på henne och säga hejdå ordentligt. När jag kom så började alla kids vakna från deras lunchnap, och sekunden jag kom in slog hon upp ögonen mot mig. Det var sååå mysigt att se henne ligga där haha och vi hann kramas massa innan Adam kom och rövade bort henne i bilen. Usch, började gråta när hon vinkade och gjorde slängpussar genom bilrutan. Kommer sakna henne så mycket<3 samtidigt som jag ser fram emot en barnfri helg.
Tog emot en matleverans från mat.se – dom är det bästa som hänt mig typ haha. Leveransen kommer snabbt och dom har typ allt!
Somnade i soffan och sov i TVÅ timmar. Så sjukt välbehövligt så ni anar inte. Vi har föresten byggt på soffan med en schäslong nu i veckan – tycker det blev superbra på alla sätt och vis.
Gick och källsorterade (viktigt!! visst gör ni det?) på vägen mot Ica där jag skulle inhandla till kvällens middag med Rebecka.
Det blev löjromspizza. Typ det godaste jag vet!? Mmm. Lyxen att bara sitta och babbla om livet läääänge och dela insikter osv, åh så härligt alltså. Fått så många frågor om glasen på instagram, dom är från Ferm och finns HÄR <3
.. och nu sitter vi här. Lite sötpotatischips, massa tända ljus och Benjamin’s på tv. En perfekt kväll faktiskt. Blir en tvättäkta sleepover inatt också, hur gosigt??

xx

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *