Hej från vab-bubblan

Hej, hej och hemskt mycket hej<3

Livet har varit totalt kaos de senaste dagarna men nu börjar jag känna mig i form igen. Mellan att ta hand om en sjuk Stella dygnet runt så drog även jag på mig en förkylning utan dess like, och någonstans på vägen verkar jag ha fått någon form av gravid-insomnia. Trots att ögonlocken varit tyngre än sten på kvällarna så kan jag bara inte somna. Ja ni hör ju, vandrade zombie to say the least. Är det en grej under sista trimetern föresten, att man sover dåligt? Det är alltså inte så att det är så mycket action i magen att jag inte kan somna utan jag kommer bara inte till ro.

Imorgon är planen att Stella ska få gå tillbaka till föris igen och det kunde inte komma mer lägligt då jag kickar igång mina körlektioner. Nu kör vi varje dag i två veckor och sedan kommer jag förhoppningsvis i mål innan oktobers slut. Känner lite mer press när jag skriver om detta för egentligen vill jag bara dra täcket över huvudet, känner sån enorm stress över att misslyckas för det är verkligen på tiden att jag tar det där satans körkortet. Fixar jag det inte nu så tror jag att det är rätt kört innan lillasyster kommer alltså, alla uppkörningar och teoriprov verkar vara fullbokade till typ mars 2022 haha.

Ja egentligen har jag inte så mycket att skriva ner idag. Dagarna har ju gått i raketfart så huvudet har liksom inte riktigt hängt med i svängarna. Vad åt jag till lunch igår till exempel? Ingen aning. Så är livet ibland och så får det också vara. Tur vi har haft väldigt många mysiga stunder tillsammans jag och Stellson. Så här får ni lite bilder från senaste.

Har fått dille på att göra en kanna vatten med is, lime, mynta och frysta hallon för att fylla på med vätska under dagens gång. Så gott och fräscht.
En dag när Stella tog sovmorgon till kl 9 och jag fick en mycket välbehövlig stund för mig själv. Såna morgnar <3
Stella har kommit på att det är kul att klättra upp på bordet och dansa.. ja, vad gör man..
Fyllt upp skafferiet!
Köpte baguette och strosade genom höstlöven på vägen hem
.. mest glad över baguetten var helt klart Stella för helt plötsligt hittade jag henne så här
Givetvis bakat kanelbullar!

Bjussar inte på några bilder på mig själv (inte tagit några heller) eftersom idag var första gången på en vecka jag tvättade håret, och mina ögon har varit totalt rödsprängda. Dessutom glidit runt i pyjamasbyxor och tröjor med diverse mat-och kroppsvätskor på hahah. Här är en som behöver en snygg-dag nu med detsamma. Puss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *