Min tisdag i bilder

Innehåller annonslänkar
Efter att jag lämnat Stella på föris så kröp jag ner här. Bläddrade några sidor inspo och skrev sedan klart ett utkast på en artikel för ett företag som säljer marksten.
Efter jobb kände jag behovet av frisk luft och rörelse, så gav mig ut på en promenad med slutdestination Ica.
Älskar detta höstväder!! Ullkappa // kashmirtröja // halsband // gravidtights
Väl hemma slänge jag ihop en spaghetti bolognese. Det är Stellas favoritmat så brukar laga en gång i veckan så har jag ett par middagar att värma till henne 🙂
Inte för att skryta men är en jävel på denna rätten haha! Hemligheten är köttbuljong, rödvinsvinäger och japansk soja. Kryddar med timjan och basilika!
Efter lunch ville jag lägga tid på att ta hand om mig själv lite extra. Lade bland annat en ögonmask från Beauty Act medan jag läste bok och målade naglarna

Det perfekta nude-lacket enligt mig. Inte för beiget, inte för rosa
Fikade 100 % på överbliven sarah bernhardt.. mmm!
Hämtade upp en solstråle på föris!
En liten hörna jag älskar här hemma. Kruka HÄR och lampa HÄR <3 Växten är en papegojblomma, hur fin?
Efter bus myste vi loss framför Pippi en stund
Och när Adam kom hem fick vi upp nya spegeln! Vi hade ju egentligen samma innan, fast en strl mindre. Detta blev myyycket bättre enligt mig hehe (krävdes övertalning)
Efter en kaosig middag och ett evigt springande upp och ner i tvättstugan har jag nu landat här. Blir ett par sidor men ganska snart dags att checka ut för den här dagen. Förhoppningsvis blir det inte lika mycket spring in och ut till Stella inatt. Puss på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *