Weekend snaps

Fredag morgon och jag blev väckt med frukost på sängen pga min födelsedag! Stella åt upp alla bär i min yoghurt medan jag sippade kaffe och kände mig lyckligast på jorden.
Jag plockade fram allt mitt favvo smink och satt länge framför fönstret och sminkade mig i lugn och ro. Älskar det!
Sen bakade jag kardemummabullar! Mmmm
På kvällen skulle jag ut och äta middag med Rebecka. Ser ni galningen i bakgrunden? Haha
Min syster och bästa vän<3 Vi åt på Rawbata och hade världens härligaste kväll.
Lördag och vi entrade vecka 30! Slutspurten nu yiho
Jag och Stella gick en promenad och landade som vanligt i lekparken. Efter lunch somnade vi båda två, jag behövde nämligen ladda energi inför kvällens festligheter..
… då det vankades det bröllop för dessa turturduvor! Eric är en utav mina äldsta vänner och väntar sitt första barn med Josephine, som har BF två dagar efter oss! Så mysigt!
Jag är sämst på att ta bilder på vad jag har på mig, men hann knäppa denna innan vi gick hemifrån. Hade sån beslutsångest men blev den här gravidklänningen från HM tillslut.
Det var ett litet och magiskt fint bröllop ombord på båten MS Molly som ligger längs strandkajen. Det bjöds på tre rätters, massa skratt och en båttur runt Stockholm.
Jag och Adam blev placerade med vänner till bruden som vi inte träffat innan och det blev en så otroligt klockren bordsplacering: tror vårt bord skrattade mest av alla, haha!
I söndags vaknade jag efter nio timmars sömn (magi) och började baka inför dagens kalas. Familjen skulle komma över och fira mig<3
Det blev en Sarah Bernhardt kaka i långpanna och HERRE gud vad god den blev. Om ni visste hur mycket som finns kvar i kylen haha.. kom över och fika någon så jag inte föräter mig i veckan?
Det blev en sen middag vid 21, Stella var så speedad efter helgen hos mormor och sedan kalas haha så lite svår att natta. Hur som: nektariner, tomater, basilika, burrata, pinjenötter osv. Kan vara vår favoritmiddag just nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *