Into interior

Innehåller annonslänkar

Jag vet inte om det är pandemin och det faktum att jag har spenderat ofantligt mycket tid hemma med barn det senaste ett och ett halvt året, att jag förbereder inför ännu mer tid hemma med nästa barn, eller att vi går i hus-tankar men en sak är säker: jag har blivit lite smått galen i inredning.

När jag var liten var min dröm att bli inredningsarkitekt, något som absolut svalnade helt med åren. Men nu har det väckts i mig igen, min kreativa ådra och hjärna går på högvarv och jag kan liksom inte sluta scrolla inredning på nätet. Jag erkänner – jag är besatt. Men hur härligt är det inte att boa??

Eftersom vi bor i hyresrätt så får man ju jobba lite med det man har. Adam brukar skämta och säga att det inte är ”någon idé att polera en bajskorv” haha. Men det tycker jag! För det ÄR viktigt att trivas hemma. Allt är ju en helhet: färgerna, formerna, dofterna, ljuset, känslan..

Sen tycker jag det är lite kul att få leka lite handywoman själv också, så jag påbörjade ett hyllprojekt som jag tycker blev riktigt bra om jag får säga det själv. Att jag mätte och borrade fel ett par gånger och var låååångt ifrån en stjärna på att betsa är en annan femma haha, men hyllan är uppe och det är okej att den ser lite hemmagjord ut tycker jag! Vad tycker ni, blev det fint? Ska fylla upp den med lite väl utvalda detaljer när den fått stå ett tag, man vill ju marinera lite liksom. Det jag vet är att ett doftljus från Candelize har en given plats tillsammans med ett gäng coffeetable books.

Det här med att betsa är ju en helt ny värld men OJ så fint det blir att behålla trä-looken istället för att måla.

Och lite sånt jag drömmer om just nu…

rispapperslampa / bordslampa / pläd / bok / vas / tofflor / spegel / korg

Kan vi bara ägna en sekund åt den här spegeln från Homeroom? Alltså jag har blivit förälskad i valvspeglar för det är SÅ makalöst fint. Fick dock hejda mig i och med att min vill ha lista är alldeles för lång och slog till på ett mer prisvänligt alternativ med direkt leverans. Finns HÄR för er som är sugna!

xx

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *