Stella ska bli storasyster!

Insåg precis vilken lättnad det är att berättat om graviditet nummer två! ÅH, så mycket jag vill skriva om, inspirationen flödar på ett sätt den inte har gjort på sååå många veckor nu och det känns för jäkla härligt. Kanske för att jag alltid haft enklare att uttrycka mig i skrift snarare än tal, och det är mycket som har bearbetats i mitt huvud på senaste, haha!

Men for now vill jag bara säga att jag är så glad för all fin respons på instagram, ni är så himla fina allihopa. TACK <3 Jag ska berätta mer men är också nyfiken – vill ni ens läsa? Är veckouppdateringar intressanta? Ge mig feedback. Puss!

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Wellnessmandy (@amandajenninger)

  1. Wow grattis!!! ❤️❤️❤️ Ska bli jätteroligt att läsa om 🥰. För egen del är veckouppdateringar mindre intressant än allmänna tankar kring att bli fler i familjen, förberedelser osv!

  2. Stort grattis! Jaaa vill läsa massor! Har också en liten född april 2020, vill höra tankar om att vara gravid igen, ha en bebis igen, blir fler i familjen osv osv! 🙂

  3. Stort grattis!! Är så nyfiken 😍 dina veckouppdateringar med Stella var mina favosar när jag var gravid och läser fortfarande dina månadsuppdateringar varje månad min bebis går in i en ny 🥰

  4. Åh grattis!!!

    Jag vill jättegärna läsa mer om detta! Har barn precis i Stellas ålder och känner igen mig i mycket av det du skrivit. Särskilt det om att inte längre äga sin egen tid och annat som varit tufft, så vore intressant att läsa om hur du känner för ytterligare en liten, jag är så kluven till fler och vore så givande att höra hur du känner och tänker!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *