Senaste dagarna och veckan som kommer

Hej vänner, ledsen för min frånvaro. Det har varit omtumlande dagar på sistone och jag har inte riktigt haft något fokus när det gäller någonting. Min morfar somnade in i fredags så jag har burit på mycket sorg den här helgen, och kommer såklart att göra framöver. Samtidigt är jag så tacksam över att han fick tre månader istället för en, som läkarna sa från början. Och att han fick somna in stilla med min mormor, mamma och syster hos sig. Bästa, bästa morfar. Jag kan inte förstå hur jag ska existera i en värld där du inte finns<3

Annars har vi faktiskt befunnit oss i Tranås hos svärisarna de senaste dagarna. Tanken var att vi skulle åka hem idag men på grund av snöstormen (???) så bestämde vi oss för att åka imorgon bitti istället. Jag ska erkänna att det tar emot lite för mig att ändra planer så i sista minuten när jag ställt in mig på något. Jag vill att saker och ting ska bli som jag tänkt och har svårt att acceptera ändringar ibland. Det kanske låter märkligt men jag antar att det har att göra med min (onödiga) perfektionist-sida, jag jobbar på att släppa på den.

Tänkte att jag skulle dela kommande veckans planer med er, here we go:

Måndag: Bila hem till Sthlm. Eventuellt åka förbi kontoret en snabbis. Tvätta och packa inför Göteborg.
Tisdag: Lugn förmiddag, sedan tåget med Stella till mina bästisar Jennifer och Marija i Gbg!
Onsdag: Mys med mina tjejer + deras kids
Torsdag: SAMMA <3
Fredag: Tåget hem till Sthlm vid lunch. På kvällen blir det nog att bara landa med S efter massa fart och fläng.
Lördag: Helt obestämd. Så jäkla härligt faktiskt.
Söndag: Laga + plåta ett roligt samarbete för FORNI.

Jag är sjukt spänd på hur den här tågresan kommer gå. Det blir den första med S men jag får ju för mig att det kommer gå betydligt smidigare än att åka bil? Men det här med att söva henne i vagnen är ju mitt ständiga issue och jag vet bara inte hur tusan vi ska ta oss ur det… om jag väl får henne att sova i vagnen så sover hon max 45 minuter medan hon i sängen kan ta en nap på två timmar. Tacksam för alla tips och förslag? (förstår att dom flesta bebisar älskar sina vagnar haha…)

Nu ska jag dra min hudvårdsrutin snabbt och sen krypa ner hos galningen som hatar att sova.. men som också är världens bästa tjej som får mig att skratta och känna så mycket kärlek varenda dag. Puss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *