Dagen i bilder

Innehåller adlinks

Idag har varit en bra dag. En riktigt härlig dag, till och med! Inte för att det hänt något särskilt så, utan den startade bra och fortsatte liksom på det spåret.

Var relativt utvilad imorse och kom upp en timme innan mini vaknade. Jag passade på att dra av några solhälsningar, sätta på kaffe och slog mig ner med en kopp i soffan och läste vidare i Johannes Hansens nya bok Starkare. Känns lite som en bibel där man kan slå upp sina livsproblem och få konkreta lösningar – väldigt bra med andra ord.

Dagens första mål mat blev en skål gröt, toppad med mandelsmör, äppelmos, lite creme fraiche och massa ceylonkanel. Och skummad havremjölk såklart!
Sen kom ett bud med produkter från Saint Tropez och deras nya kollektion med Ashley Graham. SÅ pepp på att testa denna! Blir nog redan ikväll..
brun utan sol
Drog på mig det jag alltid bär nu för tiden: äckligt bekväma myskläder aka tights och stickad tröja
Tröja // Tights
Stella i ett nötskal just nu. Går runt möbler med ett leende större än Kina på läpparna. Och nej, vi kan inte ha någonting på soffbordet längre hehe..
byxor // tröja
Testade lite nytt smink från Armani i all hast medan Stella sov och blev förälskad i primern! Huden kändes len som silke och rejält återfuktad utan att göra min blandyhy oljig. LOVE!
Primer
Promenerade ner till konditoriet och fikade. Kommer inte ihåg vad den ljuvliga bakelsen hette men herregud vad god den va och fan vad jag förtjänade den

 

Hämtade ut ett paket på vägen hem som innehöll den här träningstopen. Hur snygg?? Ska ha den på nästa träningspass (som för övrigt ej är inbokat än men SNART)

 

 

top // tights

 

På EM blev det massa bus. Det roligaste som finns är att slänga ut alla Adams kläder ur lådorna (tur att hon inte hittat mina lådor än)
.. och att stå framför spegeln. Om den är kladdig? Ingen idé att nånsin putsa den igen.

Någon gång under eftermiddagen sveptes vi iväg. Blev massa bus och ingen extra powernap för S. Som tur var så höll hon humöret på topp ändå och var till och med riktigt mysig en stund. Satt i min famn med ansiktet mot mitt bröst och bara vilade, samtidigt som vi kikade på Babblarnas vaggvisa på repeat. Då kändes livet komplett.

När Adam kom hem pressade vi ner oss i lilla badkaret alla tre och strax därefter blev det läggdags för minisen. Vi lagade världens enklaste lax till middag med röd curry, kokosmjölk, ris och broccoli. Receptet är från MatHem och finns HÄR.

Nu blir det lite chill innan läggdags. Puss!

xx

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *