Tranås, Sthlm och Rättvik

Hej bästa, long time no see! Har tänkt att jag ska sätta mig ner och skriva i flera dagar men aldrig lyckats komma till skott. Nu är jag iallafall här! Vad har ni haft för er? Vår lilla familj har varit på språng kan man säga, förra veckan var vi i Tranås, för att sedan åka hem i ett par dagar och sedan tillbaka igen. Hann vara hemma i en dag och sedan åkte jag, Rebecka och Stella till Dalarna. Har jag sagt att morfar har fått komma hem nu? Och med hem så menar jag just Dalarna. Så vi passade på att åka dit direkt för att få träffa honom, och mormor såklart. Mamma var redan där och det var så mysigt att umgås ett par dagar med alla. Det blev väldigt avslappnat – lite promenader, fika stunder och häng hemma i huset. Vi har verkligen haft det bra men det har också varit så konstigt, för vi vet ju inte hur länge morfar har kvar i livet. Att det kan vara en vecka eller ett halvår. Jag hoppas vi hinner åka dit en gång till snart.

Här är lite bilder från dagarna i Rättvik<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *