Julhälsning från Småland

Good jul vänner!!

Det är juldagen och i skrivande stund sitter jag och matar Stella med risgrynsgröt som någon sorts middag (hennes nya favvo). Vi har haft en magisk jul om jag ska vara ärlig, jag får lite dåligt samvete av att säga det, för jag förstår att den har varit långt ifrån magisk för många. Men det som gjort denna så bra har handlat mycket om min sinnesstämning. Jag har känt mig så balanserad, lycklig och rent i allmänt i ett bra tillstånd.

Vi har bara varit Adams nära familj hemma hos dom + min syster. Vi har myst, promenerat, ätit massa god mat, spelat spel och busat. Exakt åtta personer. Eller ja, åtta och en halv med Stella då. Hur firade ni julafton? Och resten av julen?

Vi började julaftonsmorgon med risgrynsgröt framför sista avsnittet av julkalendern (så bra i år tycker jag!!). Fun fact: när jag precis var klar utbildad som makeupartist var jag med och spelade in julkalendern, Barna Hedenhös. Väldigt roligt! 

Sen blev det en långpromenad i skogen upp till den så kallade utsiktsplatsen, där Adam friade för två år sedan på julafton<3. Väl tillbaka blev det en massa fix inför jullunchen som bjöd på en massa klassiker: hemmagjord rödbetssallad, köttbullar, ägghalvor osv osv. Om jag äter sill? Nä, blir mest ”barnmat” för mig hehe. Och lite extra grönsaker!

Efter kalle, som ju är obligatoriskt, så kom tomten (aka Alva 9 år) och Stella hade sitt första möte med den ikoniska mannen. Som hon skrattade! Och som jag smälte.

På kvällskvisten drack vi vin och spelade Ticket to Ride som kvalificerar in på listan över världens roligast sällskapsspel. Sist tomten är far till alla barnen i soffan med gänget innan vi alla däckade. Till och med Stella höll sig vaken till kl 23 med ett par längre sovstunder på dagen. Hon blir så exalterad av alla människor.

Att leka med inslagna paket fick 10 poäng
Utsiktsplatsen! Magisk vy. Bara snön som saknas
<3
Första mötet med tomten<3
Såå glad tjej när alla julklappar delades ut. Gullerumpan blev såå bortskämd!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *