Pms och sambo-bråk

Godkväll!

Här sitter jag i soffan, har tänt ljus i hela vardagsrummet, satt på musik, hällt upp ett glas bubbel och äter sötpotatispommes med chiptolemajo. Men vet ni vad det bästa är? Jag är HELT ensam hemma! Det händer ju allt för sällan nu för tiden men sanningen är att jag älskar att få vara hemma helt själv, det är då jag kan ladda batterierna som mest.

Det är intressant hur olika vi är när det kommer till återhämtning. Jag och min sambo är totala motsatser: han behöver ha människor runt sig och aktiviteter på rad, medan jag behöver egentid i min ensamhet, gärna flera timmar i sträck. Och nu ska jag vara helt ärlig och berätta för er att detta har vi, bland annat, bråkat om idag. Han hade en ledig helg för första gången på länge och jag behövde veeeerkligen återhämtning från att vara med bebis 24/7 och han såklart från jobbet. Att jag har brutal pms har absolut inte gjort saken bättre och min frustration har övergått i en ilska som bara ladies med just pms-besvär kan relatera till. Jag insåg iallafall att jag blir sjukt produktiv när jag blir arg? När han lämnade hemmet med Stella så körde jag silent-metoden och när dörren stängdes kastade jag hans ena toffla på den så hårt jag kunde, haha. Hur som helst, efter det har jag inte kunnat sitta still utan farit till höger och vänster, för att utagera min ilska antar jag. Fast allt jag egentligen behövde och såg fram emot var att lägga mig raklång i soffan och slå på en film. Men hur ska man kunna det när irritation bubblar upp inom en liksom, omöjligt.

Jaja, det var egentligen det jag hade att skriva. Ganska härligt att knappa extra hårt på tangenterna måste jag säga. Jag hoppas att ni slipper sambo-bråk ikväll och har en riktigt mysig och lycklig lördag. Och om inte – så vet ni att ni inte är ensamma! Livet är inte perfekt, imorgon är en ny dag. Puss!

*nu ska jag lägga en ansiktsmask, måla naglarna och hälla upp ett till glas bubbel*

Tidigare idag när solen sken och jag var lite mindre pms-laddad hehe

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *