Tack universum

Hej pinglor, hur mår ni idag?

Efter att jag bloggade häromdagen så fick jag en av de bästa dagarna någonsin med Stella. Inte för att vi gjorde något speciellt utan helt enkelt att hon var på så bra och glatt humör precis hela dagen. Alla mammor där ute, ni vet vad jag menar. Vi kunde liksom maxa varje stund tillsammans – hon var till och med nöjd i vagnen. Och det bästa av allt: två sovstunder på dagen, den ena 2 timmar och den andra 1,5. Det kändes som att universum hört min längtan efter egentid och möjligheten att få andas ut en stund <3

Sen blev natten en mardröm i vanlig ordning men det fina är att det ibland krävs så lite för att få in sitt mindset på allt som är bra och härligt i livet, istället för att hänga upp sig på de tuffare delarna i livet Jag kan erkänna att jag varit inne i en riktigt dålig spiral på senaste men nu känner jag hur det börjar ljusna. Nu väljer jag att omfamna livet och se det från den ljusa sidan. Jag väljer att se med nya ögon på allt som känts jobbigt och framförallt så väljer jag glädje.

Låt oss försöka fira julen och det nya året bekymmersfritt och med ett leende på läpparna, oavsett hur knasigt allt i livet varit innan. Kramis!

  1. Kämpa på med sömnen! Har haft en liten nattmarodör mellan 4 mån-11 månader med allt från 5-15 uppvak per natt. Från ingenstans vände det och nu är det oftast bara något kortare uppvak vid 23 (typ precis innan jag lägger mig) och lite morgonamning vid 6-7 och sen upp vid 8-9. Ville bara skicka lite hopp att det kan ändra sig fort! Obs också väldigt medveten om att det kan bli kaos igen hehe… Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *