Crazy friday

Innehåller annonslänkar

Godmorgon!

Idag är det kanske en av de galnaste shoppingdagarna på året. Black Friday. Jag känner lite avsmak när jag tar ordet i min mun för att jag känner shoppinghetsen komma krypande och det ger mig rysningar, haha. Känner ni också så eller tycker ni att det bara är nice? Jag ska förtydliga att jag inte gillar hetsen när man köper för att köpa, men man kan ju faktiskt ta tillfället i akt att investera i riktigt bra grejer.

Innan jag somnade igår låg jag och funderade på om det fanns något vi kunde investera i, men jag insåg att vi har precis allt vi behöver. Låter så klyschigt men det är ändå sant. Jag hade kunnat klicka hem en miljongrejer till hemmet men eftersom vi har siktet inställt på hus så får allt sådant vänta. Jag hade också kunnat beställa hur mycket hudvård, kläder och träningskläder som helst men på riktigt, det är inte saker jag behöver. Ännu mindre som mammaledig, hehe.

Så istället tänkte jag tipsa om några riktigt bra prylar som jag älskar och helt klart skulle investera i nu om jag inte hade dem redan! Och så lite smågrejer som helt enkelt är bra att ha.

Beauty

Min plattång från GHD har jag haft i… säkert 6 år redan? Helt sjukt. Den fungerar fortfarande exemplariskt. Förra året började min gamla hårfön lägga av och då bestämde jag mig för att även köpa denna från GHD och det är kanske ett av mina bästa köp någonsin! Jag fönar alltid håret efter tvätt och när jag använde denna första gången kunde jag inte förstå att jag inte köpt den tidigare. Gick dubbelt så snabbt att få torrt och frissigheten var som bortblåst. Mitt hår känns så slätt och fint när jag använder den, ÄLSKAR! Och på tal om GHD så klickade jag hem rundborsten i naturhår för nån månad sen och även där – magi. Så enkel att använda och glansen man får är perfektion.

exfoliator, ögonkräm, hårfön, plattång, rundborste

Om vi ska snacka hudvård så gjorde jag ju ett inlägg om det för ett tag sedan. Men mina absoluta favoritprodukter i badrumsskåpet som jag kommer klicka hem direkt när de tar slut är den här exfoliatorn som räddar mina pormaskar och denna ögonkrämen som ger så himla fin lyster  (behövs som trött mami!).

Just nu har min hy blivit kaos (blir ofta det såhär års) så jag överväger att byta ut en del ”starkare” produkter mot mildare, som bara fuktboostar. Så jag tänker klicka hem det här ansiktsvattnet och detta serum idag.

Hälsa

Handlar ju ofantligt mycket från Bodystore som nu har massa bra erbjudanden. Här är några av mina favoritgrejer till nedsatt pris! Och med favoritgrejer så menar jag sådant som jag använder flera gånger i veckan. Förutom kosttillskotten som jag tar varje dag – D-vitamin på morgonen till frukost och Magnesium på kvällen innan jag somnar.

Ceylonkanel, mandelmjöl, kokossocker, magnesium, kollagen, d-vitamin, raw kakao, hampafrön.

Sen måste jag såklart tipsa om min juicemaskin och yogamatta som används såå flitigt! Yogamattan fick jag i för sig hem igår, men jag yogar ju varje dag så den kommer användas flitigt. Invigde den igår föresten och satan vilket bra grepp det är!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *