Laddat batterierna

Hej älsklingar!

Det är måndag och jag har laddat en massa energi under helgen då vi var i Tranås igen. Jag har alltid älskat att vara där men det absolut bästa med Tranås nu är nog ändå  hur avlastade vi blir med Stella av Adams familj. Det är verkligen GULD att få hjälp då och då, även om det är för att dricka kaffe i lugn och ro. En morgon passade vi faktiskt på att tända bastun och hoppade i sjön, bara det liksom! Och att få gå promenader utan barnvagn, kunna starta morgnarna för mig själv i några minuter och connecta med kropp och andning. Det gör mig nöjdare än nöjdast. Och jag får mer energi när jag tar hand om bebis. Win win.

Föresten, i helgen lärde sig Stella att sitta själv! Hon har varit på god väg ett tag, men på bara två dagar nu så släppte det helt och hållet. Hon trillar fortfarande till rätt lätt, men kan enkelt sitta i säkert tio minuter. Det är en overklig känsla, att sätta ner henne i ett hav av leksaker och se henne babbla och leka med dem. Och veta att hon stannar där! Än så länge i alla fall…

Idag behövde jag ta mig in till kontoret en snabbis. Vill egentligen undvika kollektivtrafik osv nu i och med restriktionerna men nu blev det som det blev. Faktum är att det var en riktigt bra dag för mig och Stellis. Hon älskar när det händer saker runtom, att titta på människor och vara i rörelse medan jag inte har några problem med att spendera en dag hemma. Vi får kompromissa lite där, haha! Det är dock sjukt hur snabbt en dag flyger förbi bara man har en liten grej planerad med bebis? För det första kommer man aldrig iväg i tid. Och helt plötsligt är det liksom kväll och jag har checkat av noll saker på to do listan. Känner ni igen er? Idag hade jag som mål att ta mig ut kl 10 och vara hemma vid 13. Jag kom iväg 11 och var hemma 16. Hur går den ekvationen ens ihop? Hade tänkt plåta ett recept till er, men det får bli i veckan istället. På tal om recept, har ni några önskemål? Gillar ni mest maträtter eller bak?

Nej hörni, nu behöver jag sova. Har försökt natta en tokig bebis i en timme när jag egentligen ville blogga om något viktigare. Well, så blir det ibland (oftast). Puss!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *