Oktober: Det bästa från månaden

Innehåller annonslänkar

Hallådär! Alltså, visst glömde jag publicera månadens lista i september? Jag tror det. Himla virriga månader det har varit nu alltså. Känns som att jag befinner mig i ett ekorrhjul av likadana dagar som dessutom gör mig helt snurrig på köpet. Även om oktober har präglats av sömnbrist så blickar jag tillbaka på en fin månad. Krispig luft, vackra träd och ganska mycket sol ändå va? Har blivit många barnvagnspromenader och har upptäckt både en och två nya mysiga slingor att gå.

För varje månad som går känner jag mig lite gladare. Inte för att jag har varit olycklig men varje månadsskifte inser jag liksom vilken omställning det är att få barn. Man kastas ju in ett nytt liv som man ska ställa om till över en dag! Och vissa saker faller sig mer naturliga än andra i den omställningen, vissa tar tid. Jag är en sån person som ofta märker det när jag tittar tillbaka och kanske inte så mycket i stunden. Det har iallafall varit lite tuffare att få in jobb i den här ekvationen men satan vad härligt det är att vara tillbaka. Jag älskar att få kombinera mammaledigheten med en lagom dos jobb.

Podd

Framgångspodden. Lyssnade slaviskt för några år sedan, nu blir det inte lika mycket. Men ett avsnitt som jag verkligen tog till mig var avsnitt 399 med Sissela Nutley, om hur hjärnan påverkas av sociala medier. Och visst hör vi det överallt, men tycker ändå att det här avsnittet var väldigt, väldigt bra.

Bok

Läser 5AM Club av Robin Sharma. Kommit halvvägs ungefär och är redan helt såld. Han är ju min favvo författare. Om jag kommer börja gå upp kl 5? Nja, jag tar tillvara på alla sömntimmar jag kan. Men den ger en stor dos inspo oavsett när man är redo att gå upp på morgonen.

Serie

Nu följer vi Top Dog och Björn… vad heter den nu då, björnstad? *googlar* ja, björnstad. Säger fel på den hela tiden men nu har jag kanske lärt mig då. Har fastnat för båda!

Låt

Har satt på Yoga Feels listan på Spotify varenda morgon den här månaden tror jag? Så måste nog säga typ alla låtar från den. Lyssna vet ja, ger skön morgonaura.

Craving

Juice! Jag fick ju en juicemaskin när jag fyllde år och den här fått jobba kan jag lova. Favvokombinationen hittills är äpple, selleri, spenat, lime/citron och ingefära. Sen måste jag säga choklad för det har jag alltid cravings för och har varit extra sugen på chokladdoppade cashewnötter.

Favoriträtt

Gröt, hundra procent. Har blivit gröt nästan varje morgon faktiskt! Känns alltid lockande såhär års. Jag kör 1 dl mixade havregryn, 2 dl vatten, en skvätt vaniljpulver och kokosolja som jag kokar upp på låg värme medan jag rör om. Toppar oftast med äpplen/äppelmos, frön, nötter/nötsmör och skummad vegomjölk. Och massa kanel. HUR GOTT?

En klick turkisk yoghurt eller creme fraiche på gröten är inte helt fel!

Hudvård

Om torrborstning räknas som hudvård får jag nog säga det. Har nog lyckats torrborsta huden nästan varje dag när jag tänker efter! Får en härlig känsla i kroppen när lymfsystemet sätter igång. Skrev en artikel om lymfsystemet också, läs den här! Sen tar jag en dusch och smörjer sist in mig med bodylotion från Monsun. Älskar doften på nya serien, den är ta mig tusan magi. Finns HÄR.

Makeup

Jag har provat smink från MAC hela månaden inför fornis nästa Full Face artikel. Den kommer upp imorgon föresten, om ni vill veta jag tycker. Kan dock spoila redan nu att jag blev kär i den här produkten.

Plagg

Älskar den här tröjan. Vill bo i den.

Favorittröjan. SÅ mjuk och perfekt passform.

Aktivitet

Yoga. Den såg ni inte komma va? Haha. Nej men jag har börjat gå på hatha yoga på söndagar och herreguuuud vad jag har saknat dom passen. Världens bästa yogalärare på SATS alvik på söndagar, vill aldrig sluta gå på hennes pass. Känner mig som en ny människa efter.

Citat

”Your body can stand almost anything. It’s your mind you have to convince”.

Plats

Skärgården. Älskar pappas hus i dyvik, ett lugn sköljer över mig varje gång vi kommer dit. Är nog menad att bo på landet egentligen tror jag 🙂

Dags att uppdatera bärselen hehe. Men hur fin bild på min pappa, Adam och Stella?<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *