En helt vanlig fredagkväll

Hej gullisar

Här sitter jag vid datorn i vanlig ordning efter åtta snåret. Känns som att jag bara bloggar på kvällarna nu för tiden! Men det blir lätt så, det är ju nu jag kan sitta ostört och fokusera helt och hållet på en sak. En grej jag aldrig kommer ta för givet igen.

Hur som helst, det är fredag men känns som vilken dag som helst. En sak jag tänkt på är att jag kan vara helt tillfreds med att ha en lugn fredag hemma. Kan liksom se fram emot rutinen att natta Stella i lugn och ro, för att sedan plocka fram to do listan eller bara däcka i soffan. Men sekunden jag ser på instagram att andra mammor eller vänner roar sig så får jag ångest och känner mig tråkig. Hur sjukt är inte det??? Bara för att det är helg.

Egentligen spelar det ju ingen roll om jag sitter och bloggar en fredagkväll eller måndagkväll. Om man umgås med vänner på en tisdag eller lördag. Tar ett glas vin en vardag eller helg. Det viktiga är ju att man gör det man känner för, oavsett dag eller tid på dygnet. Att man väljer vad man lägger sin tid på utefter hur man mår.

Ändå påverkas man så enkelt av vad man ser i sociala medier.

Så detta är en liten helg-reminder till alla er som boat ner er i soffan ikväll. Kanske själva, kanske med sällskap. Strunta i vad alla andra gör – vad behöver DU just idag? Klirrande vinglas, familjemiddagar med tända ljus eller uppklädda donnor på instagram är inte ett kvitto på lycka.

*
Nu ska jag gosa ner mig brevid Adam innan vi kryper ner hos Stella. Sov gott <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.