Min födelsedag i bilder

Hej snäckor!

Så har ännu ett år passerat och idag blir jag 28. Jag älskar att fylla år, men i år har det faktiskt inte känts speciellt alls. Kanske har att göra med att jag blivit mamma? Dagen har liksom gått åt till att försöka underhåll Stella (i vanlig ordning) och i andra hand fira mig lite. Skulle dock inte ha det på något annat sätt 🙂 Eller jo, liiiite mer sömn så hade dagen fått 10 av 10 möjliga kanelbullar.

Det här året har faktiskt varit ett av de mest utmanande i mitt liv, men också det bästa. Helt klart många minnesvärda milstolpar men högst upp på listan står ju såklart att jag blev mamma till min lilla Stella bella bus. Lilltjejen som gör livet så jäkla härligt och på något sätt fått mig att se allt det viktiga i livet så kristallklart. 

Startade dagen med att dra ihop ett bananbröd. Hade massa gulbruna bananer som behövde göras något med och you know I love this bread alooot!
Sen en enkel frukost i soffan innan Adam åkte till jobbet
Jag gjorde mig i ordning och Stella tog sin första nap, sedan åkte vi in till stan. Försökte lära henne det här med att posea men det gick sådär haha, får vänja mig vid att vi aldrig kommer synka!
Vi mötte upp min mamma och åt lunch på Kale & Crave. Åt en sjukt god Yakuniku som jag utan tvekan kommer äta igen
Sen gick vi till Pom o Flora för att dricka kaffe. Strax därefter skiljdes vi åt och jag mötte upp syrran för en shoppingrunda. Unnade mig en riktigt härlig tröja i ull från Filippa K.
Väl hemma sprang tiden iväg och tröttheten kom ikapp. På bordet står en bukett som min bästa Jennifer skickade <3 och min favoritsushi som Adam hämtade med hem till middag. Precis vad jag ville ha idag.
Sist men inte minst: prinsesstårta! Ett måste på min födelsedag.
Adam gav mig en juicemaskin i present och jag blev såå såå glad. Har velat ha en länge nu som ni vet, så nu jäklar ska det juicas här hemma. Typiskt nog låg inte alla delar med i förpackningen så det blir ett byte på den, så tyvärr ej invigning till frukost imorgon.

Nu ska jag krypa ner i sängen bredvid Stella (som precis vaknade och ammade sin fösta vända sen vi nattade henne för tre timmar sen). Bästa på länge!!! Håller tummarna för en riktigt bra natt. God knows I need it.

Puss på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *