Helgen i bilder

Hej godingar!

Sorry för dålig närvaro. Ibland kommer livet helt enkelt mellan. Helgen gick snabbare än snabbt och likaså de senaste dagarna. Igår fick jag feeling och storstädade hela lägenheten, vilket tar i princip hela dagen när man har en bebis. Blev inte ens klar. Hur som helst, när man får feeling för något som man annars kanske inte får så ofta, så tycker jag att det är viktigt att fullfölja den känslan! Håller ni med? Jag menar hur ofta blir man sugen på att städa hehe.

I fredags hängde vi med min syrra hela dagen och så blev det middag på poké burger med Adams kompisar. Lördagen bestod av babyshower för finaste Lollo innan vi raskt bilade ner till Tranås. På söndagen hade vi nämligen bjudit dit alla närmaste släktingar för att ha namnkalas för Stella! Blev väldigt lyckat och tycker det är så roligt när våra familjer får träffas eftersom alla bor på olika håll.

Mysdag med min syster! Älskar att Stella skrattar hela tiden med Rebecka, det är så mysigt.
Middag! Älskar bowlsen på Poké Burger. De är mums.
Babyshower för Lollo – hur vacker tårta???
Och så namngivning för Stella i Tranås på söndagen. Blev inte så mycket bra bilder hehe men här är en på oss när vi hälsar alla välkomna 🙂
… och Stella var världens gulligaste i sin outfit!

Det var det om helgen! Nu ska jag passa på att lägga mig i soffan en stund medan Stella fortfarande sover. Puss på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *