BVC och en liten bebisuppdatering

Hej godingar!

Igår hade vi en riktigt mysig dag, jag och Stella. Vi började med morgonkaffe för mig och babygymmet för henne tills att det var dags att knalla ner till bvc. Vi har inte varit där på evigheter nu och jag var galet nyfiken på hur lilltjejen låg på kurvan.

7350 g och 65 cm ! Herre. Ingen lilltjej alltså! Men ändå min lilla bebi. Jag frågade barnmorskan om hon kunde äta för mycket men hon bara skrattade. Så jag fortsätter väl helamma ett tag till antar jag. När slutade ni amma era barn och hur kom det sig? Jag får ofta den frågan, hur länge jag ska amma Stella. Sjukt svårt att svara på? Men så länge det flyter på finns väl ingen anledning att sluta.

Fäller alltid ner sufletten när det inte är sol, hon verkar så fachinerad av träd haha

Vi skulle iallafall ta dos två av rotavaccinet plus några andra vaccin som skulle ges med spruta. Jisses vad det gjorde ont i mammahjärtat när hon fick sticket och började gråta. Väl hemma var allt som vanligt fram till eftermiddagen, då valde hon att sova mellan kl 15-18. Tre timmar liksom!! Aldrig hänt. Men förmodligen pga vaccinet. Så låg egentligen bara och väntade på att hon skulle vakna så att vi kunde gå ut på långprommis och handla. Experimenterar just nu med ett recept innehållandes nektariner och burrata… ja ni förstår ju, kommer bli magi när allt är på plats. Blir en omgång till idag och sedan delar jag det med er <3

Det blev iallafall en jobbig natt sen och idag har hon varit på rätt kasst humör så jag antar att det har med vaccinet att göra. Hon brukar verkligen vara glad mestadels men idag har jag gått runt och vaggat henne i timmar medan hon har störtgråtit. Ja kasst humör är väl kanske en underdrift… tur att min mamma kom och avlastade lite.

För övrigt så hade hon sin bästa dag någonsin i förrgår! Alltså en hel dag utan gråt en endaste gång, vi förstod ingenting. Hon må vara en glad bebis men självklart gråter/skriker hon ibland, men det här var liksom helt absurt. Hon pillade med sina leksaker och var glad precis hela dagen och till råga på allt så bjussade hon också på sitt första riktiga skratt! Alltså jag smälte som glass i solsken när det där lilla ljudet puttrade ut ur hennes mun. Världens bästa ljud!

Nu hoppas jag på en bra natt och glatt humör imorgon. Har massa grejer jag vill baka och laga så vi får se om busungen tillåter mig att göra det! Puss och godnatt gullisar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *