Mina bästa beauty hacks

Det här blogginlägget innehåller annonslänkar

Det är en fröjd att vakna upp och känna sig relativt fräsch direkt när man vaknat. Det händer ju dock allt för sällan – och ännu mindre sedan jag blev mamma. Jag trodde inte att jag skulle sluta prioritera mina beauty hacks, och det har jag väl iförsig inte, men jag bryr mig definitivt mindre än jag gjorde innan Stella föddes.

Man får ju lite prioritera vad man lägger sin energi på oavsett vart man är i livet, och är man hemma med bebis så är det väl energi som står högst upp på listan (aka sömn och kaffe) hehe.

Men det är ju bara för himla skönt att få känna sig sådär naturligt fräsch och jag älskar ju att man kan påverka detta med sin livsstil, men sen har jag såklart några ess i rockarmen som jag gärna tar till utifrån också! Visst är det lyx att kunna få saker gjorda på salong men herregud vad jag älskar att pyssla med beauty hacks på egen hand.

Färga ögonbrynen

Få saker piggar ju upp som ett par snyggt inramade bryn eller vad säger ni? Jag har använt Refectocil i flera år nu och älskar dem! Som blond nu så blandar jag färgen light brown med graphite. Det ger en snygg lite askigare ton som går väl ihop med mitt hår.

 

Hemmaspa för ansiktet

Nu när vi kom hem från semestern fick jag svart på vitt hur mycket hemmaspa faktiskt gör för huden i ansiktet. I vår badrumsspegel ser man ALLT och min hy har nog inte varit så kass på flera år tror jag. Det löste jag dock snabbt med mina favvo quick-fix produkter (ja det ska gå snabbt nu för tiden).

Färgbomb för håret

Jag fick testa Maria Nilas nya färginpackning Cool Cream(klick) inför ett samarbete med Forni och det slog mig att jag typ inte gjort färginpackning på hela sommaren? Mitt hår kändes verkligen gult! Jag har inte varit hos frisören sedan i maj men ska dit nästa vecka, då är det ju perfekt att köra färginpackning på sluttampen. Jag tyckte att det blev så galet stor skillnad men tror tyvärr inte det syntes lika väl på bilderna vi plåtade.. hur som helst så älskade jag färgen, helt klart en ny favorit!

beauty hacks
Nyfixad med all of the above (i Adams t-shirt, för det är ju det skönaste)

Exfoliera och mjukgöra kroppen

Jag fick hem ett bud från MONSUN i veckan, som bland annat innehöll två kroppsscrubar: en hård och en flytande. Herregud vad jag älskade båda två! Jag gillar känslan av att använda en hård exfolierande tvål, det påminner mig lite om ayurveda. Verkligen ett spa moment. Den andra var också magisk. Men hur som helst det jag älskar mest än känslan av att vara nyscrubbad, med rakade ben insmorda i en härlig lotion. Sen krypa ner i en nybäddad säng. Yes please.

Brun utan sol

Kan man utnämna sig själv till en slavisk BUS användare? Jag använder det säkert en gång i veckan hela vinterhalvåret. Vägrar blek. Jag menar bara en liten touch gör ju att man känner sig så mycket fräschare! Vill ha den där solkyssta looken året om.. av alla beauty hacks är det kanske mitt bästa. Hur som haver så såg ni kanske BUS testet jag gjorde för ett tag sedan och vinnaren använder jag givetvis fortfarande, det kommer föralltid vara min nummer ett.

beauty hacks

 kroppsoljakokosmask, ögonmask ansiktsscrub, kroppsscrub, brun utan sol

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *