En dag som inte direkt går till historien

Hej finingar! Hur mår ni?

Själv är jag riktigt trött idag. Jag står typ inte ut i den här hettan och fukten (!), det blir liksom snäppet värre när man bär runt på en klibbig bebis också, som inte heller är helt nöjd i värmen. Nätterna ska vi inte ens prata om. Ja, jag är verkligen mättad på sommaren. I juni liksom bubblar man av förväntan och mitt mindset är alltid inställt på att maxa varenda soltimme. Och så mot slutet av sommaren går det sakta men säkert över till ”fan, sol idag också” eftersom jag får lite ångest av att vara inomhus när det är fint väder. Längtar efter en regnig höstdag då man kan vara inne och mysa med gott samvete, men vet att jag kommer ångra mig i november.

Hur som helst har vi inte gjort många knop idag. Imorse tänkte jag att det skulle bli så himla skönt med en kravlös dag, men började snabbt fundera ut grejer jag ville pyssla med. Hann färga ögonbrynen (så skönt, mitt bästa natural-beauty hack) och baka en omgång raw chokladbars. Sen slumrade jag till med Stella och fastnade väl i det modet lite. När Adam kom hem så promenerade vi till Äppelviken och åt lunch men pallrade oss lika snabbt hem igen. Och vet ärligt inte vad vi gjort nu i flera timmar haha?

Ikväll ska vi fortsätta vår lata dag med en riktig hemmakväll. Blir varma mackor till middag och sedan lite snacks framför nån film. Har ni några bra förslag föresten? Sen imorgon så åker Adam bort i en vecka (!!) vilket känns helknäppt. Hur ska jag få ihop livet utan honom? Det blir en prövning utan dess like att ta hand om Stella helt själv. Får se till att få hit mina föräldrar för assistans. Längtar dock redan tills han är hemma igen <3

Nu ska jag pinteresta vidare för kvällen. Drömmer mig bort till vårt obefintliga, framtida husbygge….

Bild via Pinterest
Bild via Pinterest
Bild via Pinterest
Bild via Pinterest

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *