Härliga sommar!

Hej finingar! Hur mår ni?

Jag mår toppen. Försöker ta tillvara på varje stund nu innan vi beger oss hem till Stockholm nästa vecka. Det känns skumt att sommaren lider mot sitt slut för jag vet att vardagen i höst kommer se så annorlunda ut. Vi har ju varit i Småland i flera veckor nu och haft hand om Stella båda två, plus hjälp av svärföräldrar mfl. Men nu till hösten börjar det ”verkliga” livet igen och det har vi knappt varit med om sedan Stella föddes. Det ska bli otroligt mysigt men jag anar att det också kommer krävas en stor mängd tålamod.

Men! Där är vi inte än så det tjänar ingenting till att grubbla över det. Ska unna mig riktigt härliga kravlösa dagar tills vi är där! Det är också därför jag har tagit en liten bloggpaus – för att njuta av semestern till fullo och vara helt närvarande. Men nu är jag igång igen och till hösten planerar jag att trappa upp rejält på bloggandet (och ser fram emot det SÅ mycket!).

Så för nu tänkte jag bjussa på lite bilder från de senaste dagarna. Puss!

VI har varit i Åhus och myst
— sen bilade vi vidare till Båstad! Här lunch på Sands Bakficka
Och jag levde life när jag fick känna sanden mellan tårna
Åkte vidare till Ängelholm för att hälsa på våra vänner Marija och Jonatan. Och var såklart tvungen att fånga solen gå ner över horisonten från stranden. Älskar.
Två gånger 🙂
Dagen efter hade vi världens mysigaste fikastund på Flickorna Lundgren. I oktober beräknas Stellas kompis komma till världen <3<3
Och lunch på La Maison Francaise. ÅK HIT är det enda jag säger.
Tillbaka i Småland fångade Adam min sena paddeltur på bild
Mysdag med Linnea, Jesper och Hedda
En pang-grillkväll hos våra vänner Fredrika och Emil
Och våra gosungar var såklart med

Läs mitt vykort på FORNI om ni vill ha tips från Småland och Skånes västkust – finns här <3 XX

  1. Hej! Får jag fråga vilket BB du valde att föda på? Såg så mysigt ut på bilderna och såg att även pappan fick en soffa att sträcka ut sig på ist för en hård pinnstol! 🙂
    Kunde inte se nån info om vart det var ifrån på bloggen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *