Juli: Det bästa från månaden

Hej godingar! Augusti är här och därmed den sista sommarmånaden. Känns alltid vemodigt tycker jag, för sommar i Sverige i är ju helt jäkla magiskt. Någonstans känns det dock alltid lite härligt med höst eftersom det innebär rutiner, men i år inser jag att de rutinerna kommer bli väldigt annorlunda. Men herregud vad jag ser fram emot denna höst ändå!

Här kommer iallafall månadens toppar.

Podd

Sommar i P1 utan tvekan. Oj vad vi lyssnat sommarprat på senaste, det är väl sommarfeeling om något? Älskade Hedda Stiernstedts och Björn Natthiko Lindeblads.

Bok

Just nu läser jag The ONE Thing. Har nyss kommit igång men har en bra feeling! Mycket peppande självutvecklingsbok som ger en perspektiv på vad som är viktigt.

Serie

Alltså har knappt kollat på tv alls den här månaden. På sin höjd har jag kollat på Disney filmer med Adams brorsdotter haha. Fick henne att se Mulan för första gången, min favoritfilm från när jag var liten. Fun fact: kan i princip alla låtar från den filmen utantill hehe.

Låt

Kan inte välja en men älskar Kygos nya album!

Craving

Konstigt nog gröna smoothies och juicer haha. Alltså jag är så sugen på att köpa en Slow Juicer så jag spricker! Men vill ha en riktigt bra och det är inte riktigt kompatibelt med mammapeng och resten av min ”vill ha” lista hehe. Tur att jag fyller år snart!

Favoriträtt

Grillat. Oj vad vi grillat den här sommaren! Mest kyckling, lax och halloumi. Och nästan alltid med potatis och grönsaker från landet till. Yum!

Hudvård

SPF. Har fått galna pigmentförändringar efter graviditeten så måste verkligen skydda mitt ansikte. Jag använder Skin Ceuticals Spf 50 på daglig basis och Kiehls Spf 50 när jag ska spendera en dag i solen.

Makeup

En produkt jag använt i flera år och alltid plockar fram på sommaren: Make Up Stores Wonder Powder i nyansen Gobi. Det är som min vän Milly sa en gång: har man en dålig sminkdag och applicerar lite Gobi så är sminket räddat. Snyggpudret nummer ett!

Plagg

Klänning. För finns det egentligen något skönare plagg på sommaren? Kär i min rosa dröm från & other stories. 

Aktivitet

Helt klart padel! Herregud vad jag inte är särskilt duktig men oj vad roligt det är.

Citat

”Start where you are. Use what you have. Do what you can.” Så enkelt men ändå så kraftfullt. Det är liksom inte svårare än så. 

Affirmation

Jag släpper alla osäkerheter som håller mig tillbaka.

Plats

Skåne! Har verkligen insett hur fantastiskt fint Skåne är och hur bra jag trivs där. Goals: landställe på Västkusten runt Båstad.

*
Jag har tagit lite time off från sociala medier men ville bara kika in och publicera detta.
Vi hörs igen till helgen ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *