Sommar i Sverige

Hej godingar!

Jag har tagit en liten oväntad paus i skrivandet, vi är nämligen nere i Småland (igen) och på något sätt tycks dagarna gå i ända när vi är här. Hemma har jag mer rutin i att skriva (och med livet generellt!) men här springer tiden liksom iväg.

Well, vi har haft det himla mysigt iallafall, trots det gråa vädret. Blivit mycket gos med familjen, en hel del film-och serie tittande, grillande, bakande och häng med vänner som bor här nere. Jag hoppas att det inte dröjer allt för länge innan vi flyttar ner hit, för jag längtar efter hus och trädgård att pyssla i så mycket att jag nästan spricker! Trivs väldigt bra i Stockholm och med ”storstadslivet” men känner mig sällan så mycket som mig själv och så grundad som när jag är på landet.

Bjussar på några bilder från dagarna tills imorgon – då ska ni få lite recept som jag knåpat ihop på sistone. Kram!

När vi kom till Tranås ville Alva (Stellas kusin) åka och köpa godis. Så vi bunkrade upp rejält, sedan fick hon sova i vår stuga och spela kort in på småtimmarna. Supermysigt!
Vi åkte en sväng till Valdermarsvik och hälsade på några vänner över dagen. Vi seglade en del hit när jag var yngre så har många fina minnen från den här hamnen.
Var ute och puttrade med båten i solnedgången en fin kväll med Adam och hans bror.
Har grillat m a s s o r. Bland annat spetskål med lite olivolja och salt. Extremt gott!
En grå dag bestämde vi oss för att grilla korv och då bäddade jag in Stella i en filt. Mat i ena handen och bebis i andra är det som gäller nu för tiden <3
Min lilla gosbebis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *