Att hitta balans

Hej godingar!

Hoppas ni mår bra? Själv har jag känt mig otroligt trött och disträ i helgen. Men så idag så blev det sånt otroligt väder och det kändes som att hela min sinnesstämning vände på ett kick och jag insåg hur mycket vädret faktiskt påverkar mitt mående. Även om jag vill göra det bästa av alla dagar så går det inte att ta miste på skillnaden. En tråkig insikt med tanke på landet vi bor men tur att vi är påväg in i den bästa årstiden! Och när den är bra så, ja då tycker jag att det är helt magiskt att vara i Sverige.

Hur som helst så har dagarna gått i ett och jag har inte riktigt fått till allt som jag velat göra mellan amning och vaggning. Det är trist eftersom jag får sån energiboost av att skapa material till bloggen,  samtidigt är det så otroligt mysigt att ligga med lilltjejen på bröstet och få vara hennes trygghet i livet. Även om det innebär att typ alla hennes och mina kläder är nerspydda och luktar sur mjölk. Jag trodde alltid att föräldrar överdrev om hur mycket tvätt det blir men herregud så fel jag hade. Bröstmjölk och spya sprutar verkligen åt alla håll haha.

Jag får helt enkelt ta det lite day by day och hitta balans mellan rollen som mamma och människa. Och kanske framförallt acceptera att det får ta tid tills den balansen infinner sig. Jag blir ofta för ivrig och vill att saker och ting ska bli som jag tänkt på ett kick, men tålamodet hinner ofta ta slut på vägen dit.. låter det bli dagens insikt som jag får ta med mig in i framtiden.

Nu sitter vi i bilen tillbaka till Stockholm så förhoppningsvis får jag in lite rutiner och content igen den här veckan – stay tuned!

En av alla promenader med Stellis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *