Nu är hon här!

Heej bästa ni!

Åh, nu är det några dagar sedan vi hördes sist och som ni säkert anat så beror det på att vår lilla tjej ÄNTLIGEN är här!!

Nu är Stella ynka tre dagar och det sötaste jag någonsin sett i mitt liv. Ens bebis är som knark – jag kan inte sluta titta, pussa och dofta på henne. Imorse tappade jag det och började jag gråta medan hon låg i babynestet i soffan. Försökte dölja det för Adam haha, men han smög sig fram försiktigt och frågade hur det var med mig och jag hulkade fram att vi har gjort världens finaste bebis. Förmodligen inte det svaret han trodde han skulle få, för jag har varit lite nojig över det här med baby blues. Det har helt klart funnits stunder då jag fått en jobbig och skavande känsla i kroppen, men än så länge inte i närheten av så stark som kärleken och lyckan.

Så hur gick förlossningen då? Och hur har första dagarna varit? Jag ska berätta hela storyn step by step från start till slut, utan att utelämna allt det där jobbiga och pinsamma som man bävar för inför sin första förlossning. Men for now så får ni nöja er med lite bilder från våra första dygn tillsammans <3

Efter 9 månader och 30 timmar på BB fick vi äntligen träffa vår lilla <3
Nykläckt Stella Wilander, 20:28 den 28/4-2020
På BB hotellet, första natten
SÅ SÖT SÅ JAG AVLIDER
Kan fortfarande inte ta in att att hon är våran

Första dagarna har varit omtumlande och gått väldigt snabbt. Första natten hemma var katastrof, men denna natten gick otroligt mycket bättre. Baby steps för att hitta rutiner och förstå oss på den här lilla tjejen och hennes behov. Har plötsligt en helt annan respekt och förståelse för alla föräldrar där ute – fan vad grymma vi är!

Nu ska jag gå in i bebisbubblan med gott samvete ett tag tills vi hörs igen. Ciao <3

 

 1. Grattis!! Hon är verkligen otroligt söt! En fråga, sen när du orkar svara 🙂 Hur var första natten på BB, behövde ni mkt hjälp och så? För där jag bor får inte pappan följa med till BB, han måste gå hem efter förlossningen 🙁 Det såg så mysigt ut att vara tillsammans så jag tänkte att vi kanske sover första natten hemma istället för BB, låter det helt orealistiskt?

  1. Tack ❤️❤️
   Första natten gick faktiskt superbra. Vi fick vårt rum sent, vid midnatt och alla tre somnade direkt. Sedan kom en barnmorska vid 3 tiden och gjorde en snabbkoll (tror det berodde på bajset i fostervattnet, de var extra noga). Annars behövde vi ingen hjälp och det flöt på bra! De gör ju dock ett gäng kontroller innan man får åka hem, typ undersökning av en barnläkare och följer upp hur mamma och bebis mår. Jag skulle lita på vad barnmorskorna säger i den situationen, men jag hade helt klart klarat mig utan Adam, även om jag är så glad att han fick stanna.

   Det kommer lösa sig bra och du fixar det oavsett! Lycka till ❤️

 2. Får pappor vara med på bb nu? Läste att pappor inte får följa med på bb om det inte finns nån speciell anledning pga Corona?

  Ha det bra!

  1. Det verkar variera beroende på sjukhus. BB stockholm är privatägt, så de skiljer sig mot tex Danderyds sjukhus som ligger i samma byggnad. Vi var båda friska så därför var det inga konstigheter med att han skulle få stanna iallafall 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *