Kläder jag längtar efter att bära

Blogginlägget innehåller annonslänkar

Hej gullisar,

Fyra dagar till BF idag! Herregud vad det kliar i fingrarna nu, mitt tålamod är på bristningsgränsen. Varje morgon vaknar jag och tänker: FAN, hon kom inte inatt heller. För av någon anledning får jag för mig att det kommer sätta igång på natten.. men det kan ju såklart bli precis hur som helst. Lite jobbig insikt för en kontrollmänniska som mig, men också utmanande på ett bra sätt. Vissa saker kan man faktiskt inte styra över.

Nu längtar jag så mycket efter att röra på mig och få känna igen min egen kropp. Jag vet att det kommer dröja tills den och jag blir som vanligt (om den ens blir det) igen, men åh vad jag längtar efter att iallafall kunna ha vanliga träningskläder att gå promenader och yoga i hemma. Tänk bara känslan att allt inte klämmer åt överallt! Magiskt. Framförallt längtar jag efter att bära tights och härliga promenadkläder. Det är nog de plagg jag trivs allra bäst i och jag har en känsla av att det är precis det jag kommer vilja bära i början med bebis.

 

sport-bh, leggings, tröja, läppbalsam, ögonkräm, scrunchie, yogamatta

 

sport-bh, tröja, tights, sneakers, kroppsolja, solglasögon, pulsklocka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.