Påskhelg och 10 dagar till BF

Godmorgon vänner och glad påsk! 

Igår hade jag världens mysigaste dag – och idag vaknade jag upp totalt less och opepp. Livets kontraster.. men min energi börjar minst sagt sina nu och varje dag känns som ett långt marathon, där vår bebis är på mållinjen.

Hur som helst – igår åkte jag och Adam ut till Fågelbro Golfklubb och åt påsklunch med några vänner. Jag är inte en särskilt golfbiten person men jag älskar ändå golfbanor. Det ät någonting med miljön som känns så avslappnande och mysig. Detta gäller givetvis även Fågelbro – har du inte varit där, åk! Jättefin restaurang och uteservering, plus toppenbra personal. Vi satt ute i solen och åt och pratade om livet, så det var en riktigt härlig start på påskhelgen.

På kvällen kom några vänner över på middag. Vi bjöd på risotto med ugnsbakad lax, basilikaröra och smörstekt sparris. Sedan en mascarponekräm med hallon och kaksmulor till efterrätt. Det blev mängder av bebisprat och mysigt häng fram till typ 22, sedan var jag slut som artist. Lite så det blir under graviditeten – man får anpassa sig till en ny kropp som inte alls har samma förutsättningar som innan.

Och det är också därför jag vaknade upp idag lite trött på livet. Jag är less på svullna ben, fötter och händer. På att inte kunna stå i köket mer än en timme utan att få ont i kroppen. På att inte ha energi att göra någonting. Jag är trött på att vara gravid nu, helt enkelt. Och inte är väl det så konstigt! I nio månader förbereder man sig inför förlossningen och nu, med bara tio dagar kvar, så är längtan efter mitt vanliga jag och min bebis så stor att jag exploderar. Jag låg i sängen imorse och tänkte att jag inte ens ville gå upp. Sen tänkte jag för en sekund att jag borde läsa några inspirerande rader ur The Secret och sedan gå ut i solen så skulle allt kännas bättre. Sekunden efter drog jag täcket över huvudet och sov en timme till. Så nej, jag är inte världens mest positiva människa för tillfället. Man gör så gott man kan från dag till dag <3

På Fågelbro Golfklubb
Inte helt nöjd med resultatet av varmrätten. När jag blir det så får ni receptet! 🙂

Idag skulle vi ätit påsklunch på landet, men pappa kände sig krasslig och ställde in. Vilket han såklart gjorde helt rätt i, i dessa tider. Men ändå trist! Vi får se vad dagen bjuder på istället. Puss och kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *