Gravid i vecka 37

Första April idag och månaden då vår lilla tjej beräknas komma till världen! Igår var det exakt tre veckor till BF och det känns bara för sjukt. Nu har vi väntat och längtat så länge att jag knappt kan bärga mig <3

Så har jag mått 

Nu känns det att jag är riktigt stor. Hur jag än sitter eller ligger så är magen i vägen. Allt känns bara mer och mer obekvämt just nu, framförallt alla kläder. Allt sitter åt någonstans.

Jag har blivit väldigt, väldigt svullen. Mina fötter och händer kliar till och med och jag försöker stretcha ut både fingrar och tår och massera lite så att det ska kännas lite mer behagligt. Huden blir liksom tight, som att den snart spricker, hehe.

Trycket mot revbenen blir bara värre och detsamma gäller smärta i bäckenet. Jag vaknar flera gånger varje natt och byter position för att hitta en skön ställning att sova i.

Träning, kost och hälsa

Mina järndepåer var lite låga sist jag var hos barnmorskan (inte konstigt, jag hatar järntabletterna) så jag försöker få i mig så mycket järn som möjligt via kosten i kombination med en järntablett varannan dag.

Nu när jag slutat jobba så siktar jag på två kortare promenader varje dag för att få igång blodcirkulationen och för att få motion. Och en kort yogastund varje morgon i vanlig ordning, men även den börjar bli svår att utföra med denna gigantiska kula.

Bebisen 

Nu väger hon 3 kg och jag känner hennes huvud i min vänstra ljumske. Känns som att jag klämmer hennes lilla huvud när jag böjer mig! Hon hickar, sparkas och rör sig som bara den. Och trycker mot min blåsa som aldrig förr..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *