Dag 1 (nästan) som bloggare

När jag var 13 år började bloggar slå igenom. Jag var, som många andra, snabb på att haka på trenden. Tro det eller ej, men jag låg på topplistan på blogg.se i några dagar. Jag minns inte alls vad jag skrev om, men mest troligt olycklig kärlek och om dagarna i skolan.

Någonstans mitt i livet hamnade jag lite fel. Fast det är ju alltid lätt att säga så i efterhand, att man borde ha vetat bättre. Men jag började följa vad ”man borde göra”, brydde mig på tok för mycket vad andra tyckte om mig – och framförallt så slutade jag lita på mig magkänsla. Bloggandet hade jag lagt ner för länge sen, och nu var det roligaste jag visste att sminka. 2012 utbildade jag mig till makeupartist och åren som följde så utvecklades jag i stadig takt, men med en känsla djupt rotad i mig, att jag ändå inte var på rätt väg.

Nu är jag 27, och har blivit med blogg igen. Den här gången just för att jag följde min magkänsla. Den har präglat de senaste två åren i mitt liv faktiskt, när jag har struntat i vägen man borde gå och bara fokuserat på att hitta vad i livet som får mig att må allra bäst, känna mig lycklig och allra mest i linje med mig själv.

Amanda Jenninger

Jag är rätt säker på att det är anledningen till att de här två åren har varit de bästa och mest omvälvande i mitt liv! Jag började plugga marknadsföring, reste lite för mycket, experimenterade mycket mer i köket, fick praktikplats på FORNI, och min blivande man, Adam, friade för drygt ett år sedan. Nu har vi skapat en liten varelse som ligger i min mage och väntar på att komma ut och se världen ♥

Att vara gravid, min vardag på FORNI och mitt intresse för hälsa är det mest centrala i mitt liv just nu, och precis det jag kommer skriva om. Tack Lollo och Miccis för möjligheten att blogga här! Jag är så galet tacksam för det, och att jag fick den här praktikplatsen, för det är det roligaste jag någonsin har gjort. (Nu blir jag lite tårögd, gravid-hormoner…)

Vi hörs!

XX

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *