Min Babyshower ♥

Igår fick jag en babyshower!!!!

När jag kom hem senare på kvällen satt jag och grät och log på samma gång när jag packade upp alla fina presenter. Inte på grund av presenterna men för att jag har så JÄKLA fina vänner.

Eftersom Adam är i Sälen var det planerat sen länge att Rebecka skulle sova hos mig den här helgen. Dagen började med att vi gick upp och åt frukost, babblade och hade det allmänt mysigt. Vid lunch skulle vi åka hem till mamma, så skulle hon lära mig sy upp gardiner. Vi har nämligen köpt nya gardiner till typ hela lägenheten och alla är för långa, så jag hade ringt henne några veckor tidigare och bett om hjälp. Tänkte att det är lika bra att jag lär mig nu!

Men när vi kom dit var det absolut inte tal om att sy upp gardiner, för fram hoppade allihopa och jag blev SÅ förvånad. Mamma och Rebecka hade gått bananas med dekor och fixat så mycket för mig och bebis. Omöjligt att inte få gråten i halsen när jag tänker på det. Och alla som hade samlats där för oss. Halva gänget hade åkt från Tranås och Göteborg och bara det gjorde mig så himla rörd. Så konstig men härlig grej att se ens vänner (som alla inte träffat varandra innan) hemma hos min mamma och se hur bra alla klickar med varandra. Världens bästa tjejer. Tacksam gånger tusen.  Och så kommer tårarna igen….

babyshower
Blev också så förvånad över hur bra alla känner mig. Precis alla presenter som lilltjejen fick är sådant jag hade kunnat köpa till henne själv. Vill se henne i alla fina kläder och handdukar NU!!
Dom hade styrt upp massa lekar, bland annat ”gissa barnmaten”
babyshowe
Aldrig förstått mig på blöjtårtor förrän nu. Så fin!
Mamma fixade så god och fräsch lunch. Sallad med vegobullar, mozzarella och hummus.
Och så hade hon beställt så sjukt fina raw tårtor som också var sinnessjukt goda!

Lite tråkigt att det typ bara är bilder på mig från den här dagen. Men jag var så överrumplad och glömde typ bort min telefon! Men måste ändå säga att det är ett kvitto på en riktigt lyckad dag. 

Jag har inte varit ett super stort fan av babyshowers tidigare måste jag ändå erkänna. Har inte riktigt förstått mig på grejen bara. Men nu efter att jag själv har fått en så vill jag gå på babyshowers varje dag, haha. Kanske också för att man inser hur mycket jobb det ligger bakom och att man känner sig så himla hedrad på något sätt. Kanske beror det på att jag bara varit på babyshowers innan jag blev gravid.. men det är något alldeles extra med att få en sådan här dag ordnad och jag blir varm i kroppen när jag tänker på att mitt barn kommer ha alla dom här fina människorna runt sig, och att hon är så älskad innan hon ens kommit till världen.

Nu ska jag tvätta alla mini-kläder i strl 50-56 och börja packa förlossningsväskan. GALET!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *