En riktigt bra helg!

Hej kompisar! Mår ni bra?

Jag har haft en riktigt härlig helg måste jag säga. I fredags skulle jag och Linda gå på sound healing (hur spännande?) men råkade bli väldigt mycket försenade, så istället tog vi ett glas rött och babblade ikapp. En annan typ av healing ändå! Väl hemma lagade jag och Adam pasta till middag medan vi kikade på talang.

Vi hade bestämt att Adam skulle ta natten med Stella på test för första gången men det gick inte alls bra haha. Detta eftersom jag vill dra ner på amningen som fortfarande resulterar i X antal uppvak under natten, som egentligen inte behövs (hon är ju inte hungrig). Vi bestämde innan att om (när) hon blev arg skulle vi ge det 20 minuter innan jag ryckte in (sov i gästrummet) och jag kan säga att på pricken när de 20 minuterna hade gått så kastade jag mig in i vårt sovrum. Jag var egentligen redo efter typ 1 minut men kände att jag var tvungen att ge det en chans ändå.

På lördagen kom mamma på morgonen och jag åkte till Remedy för att testa träningspasset Garuda Slings. Någon som hunnit vara där? Det var ett lite yogainspirerat träningspass som jag ändå tyckte var rätt tufft. Första 1-timmes passet sedan förlossningen var det så behöver jag ens säga att jag höll på att avlida? Hehe. Ändå ett härligt pass som jag verkligen vill köra igen. Tog med lunch hem till mig och mamma och så slängde jag ihop en MAGISK brownie som vi fikade på, innan några kompisar kom över för middag med deras lilltjej som är lika gammal som Stella. Dom var så söta ihop!

När söndagen kom var det dags att åka ut till Täby för att hälsa på ett annat par som också har en dotter, bara fyra dagar äldre än Stella. Dom kröp runt på golvet och babblade medan vi pratade ikapp mammaledighet och bebislivet. Efteråt blev det en timmes hatha yoga för första gången på evigheter. Precis så jag ville avsluta helgen och så skönt att komma ner i varv och andas innan en ny vecka.

Juste, imorgon ska jag visa er min nya makeover! Sneak peak nedan <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *