Examensfirande

Åh vad jag älskar dagar som denna! Inte bara för att jag tagit examen (YEY) utan för att det har varit en dag med perfekt balans av allt. Jag har lyssnat in kroppen och vad den behöver, samtidigt som jag fått ut maximalt med energi av riktigt bra häng.

Dagen började dock med en trötthet utan dess like. Inte för att natten var så dålig, snarare för att jag fortfarande inte var utvilad från natten innan. Men jag kämpade mig upp vid åtta tiden och satte på en stor kanna kaffe och fixade frukost. Även om jag gärna hade sovit mer så har jag börjat få ett hum om ungefär hur lång tid saker och ting tar på morgnarna – och eftersom vi skulle iväg vid 12 fanns ingen tid att spilla. Två omgångar amning, en kaos-bajsblöja, dusch och sminkning senare hade klockan redan sprungit iväg och det var dags att åka hem till Linn för examen!

På grund av corona skulle vi nämligen ha en digital examen via zoom, så jag och Stella tog tunnelbanan dit där också träffade Thilda och Nicole från klassen. Och vi passade på att skåla med bubbel såklart! Första glaset på nio månader och det smakade riktigt jäkla bra.

Strax därpå kom Adam och hämtade Stellisen och så beställde vi hem sushi och babblade en stund innan vi mötte upp några andra från klassen på Mr French. Vi har ju inte träffats alla sedan praktiken startade i oktober och det var så himla kul att få höra om deras praktikplatser och få vinka av varandra efter de här två åren. Det känns som igår vi alla sågs för första gången – nervösa och spända inför en ny tid i livet. Men nu känns ju allt så självklart och jag är så glad att jag hamnade med just min klass. Och allra gladast att jag lärde känna Linn, en vän för livet <3

Efter att ha suttit på Mr French en stund och druckit kaffe medan de andra sippade på drinkar (höll mig såklart till max två glas eftersom jag ammar) så kände jag hur brösten började bli stenhårda. Note to self: ha alltid med en bröstpump när Stella inte är med. 

Så jag traskade bort till Östermalm och mötte upp Adam och Stella, som satt på Italiano med Adams kompis och åt middag. Det var riktigt härligt att sitta under värmelamporna med dom en stund och vi passade på att äta deras super-mega-smarriga pistageglass. För äkta gelato med smak av pistage är ju typ det bästa som finns.

Om jag ska vara helt ärlig så har det inte känts så speciellt det här med examen. Eller snarare så har jag inte tänkt så mycket på det, för det största i livet har ju liksom hänt i samma veva. Men jag är så otroligt glad att jag tog steget att söka utbildningen inom digital marknadsföring och SÅ NÖJD med mitt beslut att söka praktik hos forni.

Det är ändå två milstolpar i mitt liv som fört med sig så mycket positivt, och jag har nog aldrig känt mig så i linje med mig själv som nu. Och jag är lika nöjd att vi tog beslutet att skaffa barn mitt i allt detta. Tillslut så litade jag på magkänslan trots att jag var velig och orolig i början, och tänk så bra allt blev i slutändan. Så med det sagt: strunta i vad alla andra gör. Lita på din intuition och gör det som DU vill och det du tror kommer passa dig bäst. Kraften finns inom oss!

XX

  1. Grattis till examen!
    Har en dotter som är 1 dag äldre än Stella men inte riktigt vågat mig på uteservering med henne ännu. Till helgen blir det ändring på det efter dessa mysiga bilder 🌞

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *