Gravidtrötthet och skönhetstips

Nu känns det i hela kroppen att graviditeten närmar sig slutet. Idag är 85 % avklarat och går alltså in i gravidvecka 35 imorgon!

Idag har jag jobbat hemifrån och bockat av lite content-creating. Jag har skapat recept och plåtat inför kommande artiklar och jag ÄLSKAR det!! Det känns overkligt att min sju månaders praktik lider mot sitt slut och jag kan liksom inte tänka mig att inte gå till ”jobbet” på ett bra tag framöver.

Men det känns också tråkigt att det tär så mycket på mina krafter. För visso så varierar min eneri mycket från dag till dag men i det stora hela så är det riktigt tungt nu. Framförallt att stå upp och greja allt för länge, det funkar bara inte. Dagen slutade med att jag däckade i soffan och sov i två timmar på eftermiddagen. Väl vaken hoppades jag på mer energi men nu har några timmar passerat och jag kommer bara inte upp ur soffan. Min rygg och bäckenet tar kål på mig! Det är en jobbig känsla att ha massa projekt man verkligen vill göra och ändå inte hitta kraften att göra någonting alls. Jag vet att jag måste luta mig tillbaka och tillåta mig själv att vila och göra saker och ting i ett långsammare tempo än vanligt, men det är väldigt svårt. Jag vill inte tänka att graviditeten begränsar mig, men å andra sidan så är ju faktiskt 85 % avklarat och att min kraft börjar ta slut är inte direkt förvånande.

Anyhow, nu ska jag kämpa mig in i duschen för hur slut jag än är så måste man ju vara ren, hehe. Mitt hår är inne på dag 5 utan tvätt så det finns liksom ingen återvändo. På tal om att bli ren så vill jag också tipsa er om några produkter som jag använder när jag har en lite kortare ”spa stund”. Älskar att ta mig tid i badrummet, göra inpackning och ansiktsmask och (om jag orkar) smörja in mig med brun utan sol. Vi får se hur mycket tid som blir över till det sen.. 🙂

hårolja, hårmask, ansiktsmask, schampoo och balsam, foreo ufo, brun utan sol, bus-ansiktsspray, scrub, läppscrub

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *